TIETOA MEISTÄ

Mottomme on hyvin yksinkertainen. Kaikki mitä teemme keskittyy asiakkaaseen - Sinuun. Työntekijämme muuttavat unelmasi todellisuudeksi.


Ei ole mitään liian pientä tai suurta. Kaikki asiakkaamme ovat meille yhtä tärkeitä. Pyrimme innovoimaan sinun hyväksesi, vain asiakkaan hyvinvointi merkitsee. Ilman asiakasta ei ole tekijöitäkään, me tiedämme sen.DIWU:n ajatuksena on alusta asti ollut olla digitaalialan innovaattori

Tavoitteena on tuottaa lisäarvoa asiakkaille, joko vähentämällä turhaa työtä tai innovoimalla uusia ratkaisuja. Esimerkiksi kehittämällä automaatiotasoa tai semi-automaatioita. Turhaa työtä tehdään monessa yrityksessä liikaa.

IT alan kustannukset. Näinhän on aina tehty? Monessa yrityksessä ollaan kangistuttu kaavoihin. YT -neuvottelujen kautta pakotetaan uudistamaan pelon ilmapiirin kautta? Miksi ei kehittää sen sijaan henkilöstöä ja keskittyä turhien kulujen optimointiin.


Don't Do It Yourself, Do It With Us!

DIWU on vastineemme DIY:lle. Do It With Us! Miksi et siis tekisi asioita helpommin meidän ammattilaistemme kanssa sen sijaan että tuhlaat aikaasi opetteluun. Keskity ydinbisnekseesi ja anna meidän auttaa boostaamaan bisnestäsi.